Blog

Web Sitesi Neden Gerekli ?

Web Sitesi Neden Gerekli ?

Son 10 yılın en yaygın olarak kullanılan etkileşim araçları arasında ilk sıralarda internet gelmektedir. Bir işletme, bir kişi, merak ettiğiniz kim veya ne var ise onu aratmak için internette tek bir tuş yeterlidir. İşletmeler satışlarına ek katkı sağlamak amacıyla herhangi bir insan gücüne ihtiyaç duyulmaksızın ürün ya da hizmetlerini internet ortamında sergileme şansı sunarlar. 2020’de yayınlanan rapora göre Türkiye’de yaklaşık 60 milyon internet kullanıcısı vardır. Bu 60 milyon internet kullanıcısı günde 8 saatini internet ortamında geçirmektedir. Dünyada ise bu rakam 2.6 milyar kişidir. Can alıcı kısım ise şurasıdır, 2.6 milyar kişinin yüzde %90’ı web tasarım üzerinden bir şeyler satın almaktadır. Yani iyi bir web siteniz yoksa pastanın çok büyük bir kısmını kaçırıyorsunuz demektir. İzmir web sitesi olarak tam burada sizlere hizmet veriyoruz. Türkiye’nin her yerinde hizmet vermekte olan özverili firmamız ile planlı, özgün, kolay kullanımlı ama etkili web siteleri tasarlıyoruz. İzmir web sitesi olarak müşteri odaklı çalışıp işletmenizin eksiklerini gideriyoruz.

Küçük bir işletme sahibi de olsanız, web sitesi yaptırmaya bütçenizin olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İzmir web sitesi hem ekstra para harcamanızdan sizi kurtaracak hem de daha çok kişiye ulaşmanızı sağlayacak. Düşünüldüğü zaman genellikle yeni açılan restoranlar, cafeler yemek üzerine olan işletmelerde en sıklıkla karşılaşılan detay el broşürleridir. Bunun için işletmeler birçok broşür bastırır ve buna çok fazla para harcarlar. Üstüne üstlük buna insan gücü gerekir. Ürün ve hizmetlerinizi karşılayacak iyi tasarlanmış bir web siteniz varsa bu masraflardan tamamen kurtulacaksınız. Bir web tasarım, haftanın her günü ve her saati, ister hafta içi ister hafta sonu olsun daima yayında olacak ve sizin dünyaya yansıyan bir pencereniz olmaya devam edecektir. İzmir web sitesi ihtiyaçlarınızı ve hedef kitlenizi belirleyerek tüm bunlara gerek kalmadan en etkili sonuç almanıza yardımcı olur. Web sitesinin varlığı işletmeniz, dükkanınız, firmanız kapalı olsa bile size 365 gün 7/24 aktiflik sunabilecek ve kapatmanız gerekmeyecektir. Web siteleri mevcut tavsiyelerinizin daha fazlasını dönüştürmenize yardımcı olur, çünkü çoğu insan kendi araştırmalarını yapar ve sizi rakiplerinize karşı sıralar. Sizi bu sıralamalarda öne çıkarmak için izmir web ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz. Müşterilerinizle sağlıklı iletişim kurmak son derece önemli bir detaydır. Potansiyel müşterilerle iletişim kurmak zaman alan bir şeydir. Web siteniz, sık sorulan müşteri sorularına cevap vererek o zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Çağımız internet çağı olduğu için iletişim yalnızca konuşarak olmaz, web sitenizin içinde bulunduracağı bir takım özellikler sayesinde müşterileriniz ile iletişim kurabilmeniz mümkündür.  Web sitenize koyacağınız destek çubuğu veya bloglar hatta özet akışına sahip olarak, promosyonları, fırsatları, etkinlikler veya diğer içeriklerle yapılan çalışmalarla müşterilerinizle sürekli iletişim halinde kalabilirsiniz. İzmir web olarak sizler için tüm bu özelliklere sahip web sitelerini hızlı bir şekilde tasarlıyoruz.

İyi tasarlanmış bir web siteniz var ise, yasal bir işletme olarak güvenilirliğinizi artırır. İlk izlenimler potansiyel müşteriler tarafından çok önemlidir ve web siteleri, işletmeniz için iyi tasarlanmış bir tanıtımla çok güçlü bir izlenim bırakmanıza olanak tanır. İzmir web sitesi iyi bir tasarım ve uygun renkler ile markanızı ön plana çıkaracaktır. Bir web sitesi, uzmanlığınız hangi alanda ise onu sergilemenize ve işletmenizi daha iyi bir noktaya konumlandırmanıza yardımcı olabilecek en güçlü tanıtımdır. Bir web sitesi bir kalabalığın içinde öne çıkmak için bir numaralı araç olabilir.

Bir web sitesi yaptırmak düşündüğünüz kadar zor ve pahalı bir durum değildir. İzmir web tasarım süreci sizin için ağrısız, hızlı ve sıkıntısız şekilde geliştirecek ve ortaya donanımlı ve etkili bir iş çıkaracaktır. Eğer gerçekten büyümek istiyor ve işlerinizi pazarlamayı planlıyorsanız bir web sitesi önceliğiniz olmak zorundadır. İzmir web olarak tasarladığımız web siteleri diğer onlarca aklınıza gelebilecek reklam türlerinden çok daha etkili bir yöntem olacaktır. 

Sosyal Medyada Paylaş:
izmir web tasarım