Blog

SEO Nedir?

SEO Nedir?

SEO (Search Engine Optimization) Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelen kelimelerin kısaltılmış halidir.Web sitelerinin arama motorlarında ki sıralamasını yükseltmek amacıyla yapılan çalışmaların tümüne verilen isim SEO'dur.Arama motorları Kaliteli içeriğe sahip siteleri sizin aradığınız kelimeye göre katagorize ederek daha ön plana çıkarır. Bunu size kaliteli hizmet vermek için yapar.

Sitenin yazılımından tasarımına, içerik konularından açıklamalara kadar sizin aradığınız anahtar kelimeyi en iyi anlatan siteleri ön plana çıkartır.İyi bir SEO çalışmasının ardından organik aramalarda ilk sayfada görünmeniz, rekabet oranına bağlı olarak, 3-6 ay sürebilir. Düzenli bir şekilde, sabırla SEO çalışmasına devam edilmeli. Sonuçları zamanla göreceksiniz.SEO çalışmaların da kısa sürede sonuç beklemek en büyük hatalardan birisidir. Kullanıcılara düzenli olarak farklı ve özel içerikler sağlamanız gerekir. Sıralama sonuçlarını etkileyebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.Çalışın ve sabırlı olun.

SEO Size Ne Kazandırır?

SEO çalışması size,sizi tanımayan  veya size ulaşmak isteyip de size ulaşamayan müşterilerinizin, sizi internette bulmalarını sağlayarak size para kazandırır.Müşteri listeniz siz farkında olmadan artmaya başlar. Pekçok kullanıcı artık reklamlardan sonra gelen organik siteleri tercih etmekte. SEO size bu organikliği sağlar.Müşteriler size ulaştıktan sonra gerisi size kalmış.

Sosyal Medyada Paylaş:
izmir web tasarım