Blog

Kurumsal Web Sitesi Nedir?

Kurumsal web sitesi, kurumun kıyafeti niteliğindedir, reklamı ise kurumun kalitesidir. Kurumsal web sitesi internet dünyasında işletmelerin hizmetleri ve ürünleri ile alakalı bilgileri içeren ve bunları arama ağlarında gösteren bir web model tasarımıdır. Kurumsal web siteleri, belirli kalıplar çerçevesinde değil her işletme için özgün çalışmalarla tasarlanması gerekir ve bunu izmir web sitesi olarak profesyonel bir şekilde hazırlayabiliriz. Bu doğrultuda tasarım hizmeti alacağınız firmanın sizlere sağlayacağı hizmetin profesyonelliği fazlasıyla önemlidir. İyi bir web sitesine sahip olmak için izmir web sitesine ulaşarak profesyonel ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İzmir web sitesi, her konuda empati kurarak , tasarım ve yazılım konusunda mucizeler yaratır.

İzmir web sitesi kurulduğundan itibaren özverisi ve başarıları ile, müşterilerini mutlu ederken yarı yolda bırakmayıp, ilkeleriyle hareket eden bir firmadır. İzmir web sitesi, web tasarım konusunda yılların tecrübesiyle profesyonel ve istekli ekibi ile çalışmaktan gurur duyan ve alanında rakiplerinden fark yaratabilen bir firmadır. İzmir web kalitesiyle kalmayıp piyasa ve rakipler konusunda da en doğru analizleri ve raporları sunar.

Sadece ürün ve hizmetlerin sıralandığı ve iletişim bilgilerinin paylaşıldığı bir anlamda rehber gibi kullanılan basit kurgulanmış web siteleri işletmeler için yeterli değildir. İnternet kullanımının artık her yaş için oldukça iyi kullanılan günümüzde geldiği noktaya bakıldığında, işletmenizin mükemmel tasarlanmış bir kurumsal web sitesi olmak zorunda, aksi takdirde başarılı olmak, kalıcı olmak mümkün değildir.

Kurumsal web sitesi oluştururken dikkat edilmesi gereken önemli detaylar vardır. Bunlardan ilki hedef ve hedef kitlenizin belirlenmesidir. Web sitenizden beklentilerinizin bir listesini yapmak gerekir. Hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere göre bir strateji planları yapmak, kurumsal web sitenizin başarısı için atılacak ilk adımdır. Logo, başlık, görseller, kullanılarak etkileyici yazılar bu hedef kitleye göre seçilmeli ve onlara en uygun şekilde tasarlanmalıdır. Ana sayfa her web sitesi için çok önemli olsa da kurumsal web siteleri için daha da ayrı bir öneme sahiptir. Ana sayfanız kurumsal web sitenize giren potansiyel müşterileriniz tarafından ilk 5 saniye içinde mutlaka etkilenmesi gerekmektedir. Bu 5 saniye içinde ziyaretçiniz kim olduğunuz, ne iş yaptığınız, hangi hizmetleri verdiğiniz ve neden hizmetinizi seçmesi gerektiği hakkında bilgi vermesi gerekir. Bunun için sitenize ilk girildiğinde görünen logonuz, mesajınız ve görseller olabilecek en iyi yere yerleştirilip oldukça etkileyici olmak zorundadır. Kurumsal web sitesini diğer web sitelerinden ayıran bir diğer şey ise “hakkımızda” kısmıdır ama artık herkesin yaptığı, oldukça sıradan fikirleri kullanmayıp, farklı ama etkileyici görünen “hakkımızda” sayfaları yapmak gerekiyor. İzmir web sitesi olarak markanız için özgün içerikler yaratıyoruz. Ürün ve hizmetlerinizin rakiplerinize göre farklılığını vurgulayabilmeniz için önemli bir fırsat olan “hakkımızda” sayfalarında özgün ve yaratıcı tasarım fikirlerine yer veriyoruz.

Son olarak mobil uyumlu sürüm, kurumsal web siteleri için önemli bir yere sahiptir. Yapılan araştırmalar günümüzde internet kullanıcılarının %60’ının web sitelerine telefonlarından girdiği bilinmektedir. Sizin sadece bilgisayar sürümüne uyumlu yapacağınız web siteleri demek %60 gibi çok ama çok yüksek sayıda potansiyel müşterileri saf dışı bıraktığınız anlamına gelir. Rakiplerinizden geride kalmak istemiyorsanız, web sitenizi mobil cihazlar için de uygun hale getirmeli ve mobil cihazlardan gelen potansiyel müşterilerinize iyi bir deneyim sunabilmelisiniz. İzmir web olarak müşterileri hızlı bir şekilde hizmete ulaşabilir kılıyoruz. Ayrıca başta Google olmak üzere diğer arama motorları, mobil cihazlardaki arama sonuçlarını göstermeden önce web sitelerin mobil uyumluluğunu kontrol eder. Mobil uyumlu olmayan web siteleri, mobil cihazlardan yapılan arama sonuçlarında gösterilmez.

Görsel: rawpixel.com

Sosyal Medyada Paylaş:
izmir web tasarım